Двама адвокати получиха награда Млад юрист 2019

Останалите номинирани бяха Симона Велева, Изабела Петкова и Николета Метева

Двама адвокати получиха награда Млад юрист 2019 | StandartNews.com

Марио Арабистанов и Кристиан Немцов от Адвокатско дружество „Камбуров и съдружници“ взеха наградата „Млад юрист на годината“ в тазгодишното издание на Националните награди за правосъдие.

Номинацията беше обявена от Даниела Палазова, зам.- главен редактор на онлайн медията „Пик“, а наградата връчи представител на „Гугушев и партньори“, тъй като миналата година приза получи Виктор Гушушев, старши консултант в кантората.

Останалите номинирани бяха Симона Велева, Изабела Петкова и Николета Метева.

Адвокатско дружество „Камбуров и съдружници“ е водеща българска правна кантора, основана през 1988 г. Над 30-годишният й опит в предоставянето на пълен спектър от юридически услуги на местни и международни клиенти е утвърдил високата й репутация в редица международни правни класации. Екипът от над 40 високо квалифицирани юристи, с който разполага, е специализиран в множество традиционни и модерни области на правото, сред които търговско и дружествено право, процесуално представителство и арбитраж, банково и финансово право, енергетика, конкурентно право, трудово право, право на интелектуалната собственост, технологии и телекомуникации, данъчно право, вещно право и други. За да отговаря ефективно на нуждите на своите клиенти, кантората е организирана в 16 напълно интегрирани отдела, в които юристите й комбинират своята експертиза, за да постигнат заедно резултати, удовлетворяващи изискванията на своите клиенти по комплексни правни казуси.

Кристиан Немцов става член на екипа на “Камбуров и съдружници“ през 2017 г.  Преди присъединяването си към кантората е бил стажант и нещатен сътрудник към Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове към 43-то Народно събрание, както и стажант в Дирекция „Канцелария” на Администрацията на Президента на Република България (2015) и в Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционни въпроси към Министерски съвет. Към момента той допринася със своята експертиза към работата на отделите „Регулаторни режими“ и „Дружествено и търговско право“, а отскоро е част и от екипа  на направлението „Данъци, митници и акцизи“.

Марио Арабистанов е ключов член на практиката Телекомуникации, медии и технологии на „Камбуров и съдружници“. Работи рамо до рамо с големи местни и международни компании от технологичния, медийния и телекомуникационния сектор по проекти за корпоративно структуриране, сливания и придобивания. В практиката му се наблюдава силен акцент върху спазването на стандартите за защита на личните данни – тема, която често засяга в ролята си на лектор на множество конференции и семинари. През последните две години Марио попада в категорията „препоръчани адвокати“ от международната правна класация Legal 500, а клиенти го описват като „ефективен и компетентен “ и „гъвкаво мислене и концентриран върху резултата “.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай