Димитър Узунов показа разпечатка от телефона си, не е писал на премиера

Димитър Узунов показа разпечатка от телефона си, не е писал на премиера | StandartNews.com

Димитър Узунов, който беше набеден от председателя на ВКС Лозан Панов, че е пратил есемес на премиера Бойко Борисов, с който е докладвал за негова действие по време на зесадание, показа разпечатка от мобилния си телефон. Тя се отнася за датата 14 януари и от нея става ясно, че Узунов не е пращал текстово съобщение.

"Като член на ВСС и представляващ Висшия съдебен съвет, предоставям справка, издадена от мобилния оператор, чиито услуги ползвам и с която се удостоверява комуникацията от телефонния ми номер на 14 януари 2016 г. за периода от 9.30 ч. до 12.30 ч.", съобщи официално Узунов. "Този документ ясно показва отсъствие на писмена кореспонденция с министър-председателя на Република България или с когото и да било друг", добавя още Узунов, цитиран от Канал 3.

В хора срещу Узунов се включи и бившият правосъден министър Христо Иванов. Той обаче вчера се застрахова, че и разпечатката не била доказателство. Всичко това става, след като Панов и Иванов поискаха през медиите целият ВСС да си покаже телефоните, с кого, кога и как си говори. Ясен Тодоров пък обяви, че това е нелепо и кореспонденцията му може да съдържа и еротични съобщения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай