57-годишен ром влиза в затвора за блудство

57-годишен ром влиза в затвора за блудство | StandartNews.com

Мъжът ще лежи 6 години зад решетките, като това не е първата му присъда

Сашо Колев Паскалев на 57 години от ромски произход от Добрич е осъден на 6 години затвор за блудство с 10-годишно дете, съобщиха от Съдебната палата. Присъдата на магистратите е за това, че през периода 15.06.2015 г. - 16.06.2015 г., в Добрич, при условията на продължавано

престъпление и опасен рецидив, на 15 юни между 20:00 и 21:00 часа и на 16 юни между 13:00 и 15:00 часа, извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст – 10-годишната В.П.Ц от гр.Добрич, като я опипвал по различни части на тялото – в областта на гърдите, половите органи, задните части и я целувал по устата, се посочва в обвинителния акт. Детето било на негови съседи. В съда Паскалев признал деянието и освен да лежи в затвора е осъден да плати на детето и семейството 15 000 лева, заедно със законната лихва за забава.

От свои източници "Стандарт" научи, че това е трета поред присъда на Паскалев, като първото му наказание също е било за блудство с малолетна дъщеря на проститутка. За това си деяние Паскалев е лежал три години в затвор. Второто му дело е било за трафик на жени, с цел проституиране и пране на пари от сводничеството си, като на първа инстанция съдът му е дал 10 години затвор, но той обжалва и предстои Апелативен съд да се произнесе по делото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай