Земетресение в Темида! Лъсна топла връзка на Христо Иванов

Бивш главен прокурор в схемите на политика

Земетресение в Темида! Лъсна топла връзка на Христо Иванов | StandartNews.com

Нов скандал разтресе Темида! Висш магистрат се оказа топлата връзка между  Христо Иванов и Антикорупционния фонд, който в ключови за държавата моменти се намесва с „разследвания”, променящи обществено-политическите процеси, твърдят магистрати.

Шефката на ВКС Галина Захарова е подозирана, че зарежда с протоколи от ВКС Антикорупционния фонд, за да прави "разследвания" в услуга на плановете на Христо Иванов и менторите му с енергиен и медиен бизнес, сигнализират още източници от съда.

Те припомнят, че лидерът на „Да, България” Христо Иванов е в близки отношения със Захарова, както и със скандално известния ѝ предшественик Лозан Панов.

Буди недоумение обаче фактът, че Антикорупционният фонд, който си е приватизирал правото на морален стожер в правосъдието и политиката, не задава никакви въпроси по повод появилите се в медиите информации за връзки на Лозан Панов с Мартин Божанов – Нотариуса. Не се интересува и защо Панов не е привикан от комисията в парламента, която разследва влиянието на Нотариуса върху ключови магистрати.

Припомняме, че коалицията „Демократична България”, чийто съпредседател е Христо Иванов, от месеци се бори шефът на Антикорупционния фонд Андрей Янкуров да стане главен прокурор.  

В схемата на Христо Иванов и кукловодите му от кръга „Капитал” е и един бивш главен прокурор, който много активно им помага, но много скоро ще бъде разкрит, твърдят още източниците.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Другарче
преди 1 месец

Преписвал си от мен миналия срок, признак си. И аз искам процент.

Откажи