Земеделци и бизнесмени благодариха на ДПС

Земеделци и бизнесмени благодариха на ДПС | StandartNews.com

Водената от ДПС политика в рамките на 42-ото народно събрание е спомогнала на много предприемачи от област Габрово да рестартират своя бизнес или да разширят производствените си мощности. Това заявиха представители на бизнеса на среща в гр. Дряново с водача на листата на Движението в района Четин Казак. Единодушно всички се обединиха около положителни действия по намаляването на административната тежест и възстановяването на ДДС. Според тях ДПС е водило и силна социална политика. Представители на земеделски сектор пък изразиха удовлетвореност от разработените финансови стимули за подпомагане на дребните земевладелци и пожелаха да продължат започнатите реформи в земеделието.

"Ние сме за това България най-после след тези избори да загърби конфронтацията, да загърби ненужното противопоставяне, компроматите, обвиненията, враждата, омразата. Да се постигне една минимална степен на обществено съгласие по основните приоритети. Трябва след тези избори дълго отлаганите реформи най-сетне да бъдат започнати и реализирани", заяви пред "Фокус" Четин Казак.

В Перник пък водачът на листата д-р Нигяр Джафер се срещна с лекари, работещи в доболничната и болничната помощ. Бяха обсъдени всички наболели проблеми в здравната помощ - монопола на здравната каса, проблемите с общинските болници и на екипите в спешната помощ, нуждата от подкрепа за болниците за рехабилитация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай