Вторник,

Земеделският министър: Имаме план и отговаряме на всички въпроси

От: Редактор -
Земеделският министър: Имаме план и отговаряме на всички въпроси
A
A
A

Основната ни задача е работата по  завършването на Националния стратегически план. Трябва да направим преценка и за постигнатото до момента, защото по него се работи вече две години. Това заяви земеделският министър Иван Иванов по време на заседанието на Комисията по земеделието, храните и горите, по време на което представи своя екип.

"Политиката, която сме заложили както в коалиционното споразумение, така и в нашия политически кабинет, е прозрачност. Ще отговаряме на всякакви въпроси", обърна се той към членовете на комисията.

По думите на Иванов ресорното му министерство е едно от малкото такива със смесен екип от две политически сили - БСП и "Продължаваме промяната", което е ясен знак за сериозното отношение към политиките, които трябва да бъдат изготвени, а именно подготовката на бюджет на министерството.

Изслушването по актуални въпроси на ресорния министър бе отложено за следващата седмица, заради което по време на заседанието той успя единствено да представи своите заместници - Атанас Добрев, Момчил Неков, Стефан Бурджев и Иван Христанов.

"В новия кабинет аз ще наблюдавам работата на Главна дирекция "Земеделие", Напоителни системи, Държавните горски предприятия и Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури", коментира Добрев.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички