Заявка за голям музикален фестивал в Несебър направи Златко Димитров

Заявка за голям музикален фестивал в Несебър направи  Златко Димитров | StandartNews.com

Големи музикални фестивали със звезди от ранга на Мадона да се провеждат в Несебър преди и след старта на активния туристически сезон. Това свое намерение кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров анонсира във второто си видео. По този начин към курортите в региона могат да се привлекат хиляди посетители, както се случва в Созопол по време на Аполония и в Бургас при провеждането на сериозни музикални събития.

„Сезонът започва, когато го започнеш", отсича Златко Димитров пред камерата в клипа, фокусиран върху липсата на значими културни събития в общината и възможностите за създаването на такива като атракция за туристите и връщането на българите. Кандидат-кметът припомня и абсурдния факт, че в цялата община няма нито едно лятно кино.
Паралелно с видеото в музикалните радиа в региона се завъртя и „реклама" на несъществуващия към момента Несебър фест 2016. Накрая на клипа Златко Димитров обяснява, че такова събитие наистина може да бъде реализирано със сериозния бюджет на община Несебър.

Подходът да се говори открито за проблемите и пропуските в управлението на Несебър по разбираем за хората начин Златко Димитров възприе още с първия си клип, който беше публикуван преди десет дни в мрежата и вече има десетки хиляди гледания. Видеото е заснето с дрон, който кандидатът за кмет е управлявал лично по време на снимките. В него участва и Димитър Николов, кандидат на ГЕРБ за трети кметски мандат в община Бургас.

Видеото можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=EH3womVysRQ&feature=youtu.be

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай