Заради решетките! Ива Митева скръцна със зъби на депутатите

Опозицията отново атакува властта по темата

Заради решетките! Ива Митева скръцна със зъби на депутатите | StandartNews.com

кандалът с решетките в парламента продължава да гори. Опозицията отново атакува властта за решението да постави тежки метални врати от вътрешната страна на централните на порти на НС. Трети ден никой от ръководството на НС не си признава да е разрешил монтирането им.

„Нали се разхождахте с табели: „Нас не ни е страх”, скочи Десислава Атанасова от ГЕРБ. „Министър-председателят поиска решетки за лидера на опозицията - получи ги. И след 24 часа съдът постанови, че те са незаконни. Вие поискахте решетки за парламентаризма”, заяви Атанасова.

„Решетките ще бъдат премахнати със съответните последствия. Нито детайл, нито проект е минавал през председателя на НС, когато говорим за отговорността му. Това е съгласувателна процедура между администрацията и НСО”, заяви Мирослава Петрова от „Продължаваме промяната”.

„Трябва да излезем и да си признаем, когато сгрешим. Когато искаме доверието на хората, не трябнат прегради. Ако не сме искрени, значи си го заслужаваме. Трябва да внимаваме да не ни изгонят с камъни”, заяви Ива Митева от ИТН.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай