Захапаха отровно Лена Бориславова. Причината

Да се извнини за думите за ареста на Борисов

Захапаха отровно Лена Бориславова. Причината | StandartNews.com

От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по повод думите ѝ, че е имало еуфория заради ареста на бившия премиер, Бойко Борисов

Това стана ясно от думите на председателя на МГЕРБ, Георг Георгиев, към участниците в 12-то издание на инициатива “Да пуснем корени в България”.Пред множеството той заяви: Сутринта слушах т.н. говорителка, че онзи ден когато е бил арестът на г-н Борисов, е имало еуфория. Можете ли да си представите, че незаконният арест на някого е бил повод за тържествуване и човек да бъде в еуфория.

Трябваше да дойде Лена Бориславова пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние, защото знам, че и вие бяхте там. И да споделим с нея тази еуфория.

Може би сега трябва да се извиним по отделно както на Борисов, Горанов и Арнаудова, но и на вас, защото в тези дни, които наричаме европейски и празнични сте задължени да мислите как дали пък някакъв мерзавец няма да дойде и заради това, че имате различно мнение, няма да ви причини нещо подобно", заяви Георгиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай