Петък,

Захапаха отровно Лена Бориславова. Причината

От: Редактор -
20621
Захапаха отровно Лена Бориславова. Причината
A
A
A

От МГЕРБ отговориха на говорителката на правителството Лена Бориславова по повод думите ѝ, че е имало еуфория заради ареста на бившия премиер, Бойко Борисов

Това стана ясно от думите на председателя на МГЕРБ, Георг Георгиев, към участниците в 12-то издание на инициатива “Да пуснем корени в България”.Пред множеството той заяви: Сутринта слушах т.н. говорителка, че онзи ден когато е бил арестът на г-н Борисов, е имало еуфория. Можете ли да си представите, че незаконният арест на някого е бил повод за тържествуване и човек да бъде в еуфория.

Трябваше да дойде Лена Бориславова пред ГДНП и да види точно колко еуфорични бяхме всички ние, защото знам, че и вие бяхте там. И да споделим с нея тази еуфория.

Може би сега трябва да се извиним по отделно както на Борисов, Горанов и Арнаудова, но и на вас, защото в тези дни, които наричаме европейски и празнични сте задължени да мислите как дали пък някакъв мерзавец няма да дойде и заради това, че имате различно мнение, няма да ви причини нещо подобно", заяви Георгиев.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички