Йотова: Лъжата е емблемата на ГЕРБ

Йотова: Лъжата е емблемата на ГЕРБ | StandartNews.com

София. България е най-бедната държава в ЕС, всеки четвърти младеж е без работа. Лъжата е емблемата на правителството на ГЕРБ, която накара българите да ги изметат от власт. Емблемата им са живите факли, които загинаха от отчаяние. Това заяви водачът на листата на социалистите в Пазарджик Илияна Йотова днес на организирания първомайски митинг от БСП в центъра на София, на който се събраха около 35 000 симпатизанти. Илияна Йотова напомни, че след 4 години управление на ГЕРБ хората са на улицата не за 8 часов работен ден, а за работен ден. „С кои очи Цветан Цветанов и Бойко Борисов искат още власт, попита социалистката.

Тя заяви пред събралите се че страната ни е разтърсвана от огромен скандал, визирайки скандалите с подслушването. „Това го дължим на няколко човека, които се самозабравиха и решиха, че държавата им е бащиния. Вчера ЕК ни отговори че сме на последно място по усвояване на средства по Програмата за развитие на селските райони. Заради ГЕРБ ще загубим 50 млн. евро. Ние сме тук, за да кажем стига толкова ГЕРБ. Победа!

Преди време един мъдър човек бе казал, че щастие е сутрин да ти се ходи на работа, а вечер да се прибираш в къщи. Вярвам, че днес това е възможно и зависи от самите нас, иска ми се да направим така, че хората да намират своето работно място и с удовлетворение да се прибират в къщи. Така коментира темата за безработицата в България кандидатът за премиер на Коалиция за България и водач на листата на социалистите за Варна Пламен Орешарски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай