Възраждане: Кабинет не става – избори

Третият мандат няма да получи подкрепа, категоричен бе д-р Костадинов

Възраждане: Кабинет не става – избори | StandartNews.com

Партиите в парламента показаха, че имат една и съща политика, а думите и делата им се разминават категорично. Това заяви председателят на партия „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов в интервю за БНТ.

Изкуственото разделение между партиите на статуквото и промяната ги спира, защото един кабинет ще бъде плод на политическо кръвосмешение. Тупа се топката, за да се удължи живота на 46-о Народно събрание, смята още е д-р Костадинов.

Той е категоричен, че парламентът не може да излъчи правителство, затова най-доброто решение е да се отиде на нови избори. Според последното социологическо проучване на „Маркет линкс” Възраждане печели 4,3 % от гласовете и влиза в Народното събрание, ако изборите бяха днес.

Третият мандат няма да получи подкрепа, категоричен бе Костадинов. Целта на „Възраждане“ ще бъде да управляват самостоятелно. Той определи като дискриминация налагането на тезата на ваксинирани и неваксинирани. А по отношение на кризата в Афганистан, Костадинов посочи, че натискът не е спирал и не е свързан само с войната в Афганистан.

На цялата българо-турската граница трябва да има насищане с полицейски служители, за да стане ясно на хората, че с прекарване на емигранти през границата, това просто няма да се случи, смята Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай