"Възраждане" чака мандат. Готови с кабинет

Костадинов внесе подписите за референдума

"Възраждане" чака мандат. Готови с кабинет | StandartNews.com

"Възраждане" чака от президента третия мандат за съставяне на кабинет. партията вече има готов управленски екип. Това стана ясно от думите на лидера Костадин Костадинов, който днес внесе папките с 590 000 подписа на общо 37 000 страници за референдум, с който българите да се произнесат искат ли отлагане на еврото.

Костадинов коментира пресконференцията на ПП-ДБ и позицията им, че няма да подкрепят кабинет с мандат и участие на ГЕРБ.

"Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме готов състав на кабинет и ще го представим за гласуване в Народното събрание", каза Костадин Костадинов.

“Възраждане” ще търси подкрепа от всички партии на база на тяхната платформа и цел, но едва ли ще я получи”, допълни той. И посочи като причина "различни цивилизационни виждания" с другите партии.

“Унищожаването на българския лев ще доведе до унищожаване на спестяванията на българските граждани", обясни Костадинов искания от "Възраждане" референдум.

„Това, което ще постигнем е, че наесен ще има референдум заедно с местните избори”, заяви още Костадинов. По думите му влизането в Еврозоната е "капан, от които няма изход".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай