Воля е четвърта сила за евровота, измести ВМРО

4,9% е одобрението за ВОЛЯ, което нарежда партията на четвърто място и тя измества ВМРО

Воля е четвърта сила за евровота, измести ВМРО | StandartNews.com

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки с емоционален пост във фейсбук благодари на всички симпатизанти и родолюбци за подкрепата им към ВОЛЯ. Изявлението му е по повод актуалното проучване на обществените нагласи за първата десетдневка на месец април 2019 г., разпространено днес от социологическа агенция „Медиана“. Данните сочат 4,9% одобрение за ВОЛЯ, което нарежда партията на четвърто място и по този начин измества ВМРО. Другите две партии от ОП – НФСБ и „Атака“ остават далеч след ВОЛЯ.

„Само ние качваме рейтинг. Благодаря на всички симпатизанти и родолюбци, че ми давате сила да продължа битката за доброто на българския народ. Ще ставаме все по-мощни“, написа Марешки в социалната мрежа. Той признава, че вчера до късно е отговарял на личните съобщения в профила си. „Те са стотици и всички са изпълнени с толкова уважение и подкрепа. Признателен съм! Нещата започват да си идват по местата“, коментира лидерът на ВОЛЯ във фейсбук.

Ще припомним, че Веселин Марешки тези дни заяви, че очаква коалицията „ВОЛЯ – Българските Родолюбци“ да спечели не едно, а две депутатски места – цел, която изглежда все по-реално постижима.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай