Сряда,

Волгин удари голям шамар на ПП и ДБ! Посланието

От: Редактор -
9104
Волгин удари голям шамар на ПП и ДБ! Посланието
A
A
A

Журналистът от БНР Петър Волгин обяви, че е доволен от резултатите от изборите.

Той изтъква три причини да бъде щастлив днес.

Първата е, че ПП-ДБ не са спечелили, втората е, че проруската партия "Възраждане" отчита солидна подкрепа и третата е, че партията на Слави Трифонов, която "торпилира един кабинет" отново влиза в парламента.

Ето какво пише Волгин:

Три положителни резултата от изборите:

1. ПП/ДБ загубиха. Тоест неподплатеното с нищо високо самочувствие беше наказано. Как беше там, седем партии, седемдесет и седем NGO, седемстотин седемдесет и седем някакви други неща се обединиха и отново греда! По-нисък резултат и по-малко депутати имат обединени, отколкото когато самостоятелно се явяваха. Това показва, че повечето гласоподаватели са разумни и не вярват на инфантилни послания, като тези от предизборната кампания на ПП/ДБ.

2. "Възраждане" вече е трета политическа сила и е партията, която е увеличила най-много резултата си в сравнение с последните избори. Защо това е важно? Защото "Възраждане" е единствената партия, която се осмелява да се изправи срещу евроатлантическото статукво, налагано безогледно от най-влиятелните медии. И въпреки тази неистова пропаганда, става ясно, че в България има немалко хора, които са достатъчно смели, за да протестират срещу официозните клишета.

3. ИТН влизат в парламента. Партията на Слави Трифонов заслужава адмирации дори само заради факта, че торпилира един кабинет, чийто премиер освен закононарушител, се оказа и напълно случаен и неспособен политик. Наистина имахме късмет, че този министър-председател беше бързо натирен. В противен случай кой-знае още какви неприятности щеше да донесе на България.

 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията