Владимир Крумов: Време е Карнобат да има нов кмет

Владимир Крумов: Време е Карнобат да има нов кмет | StandartNews.com

„Време е в община Карнобат да ускорим темпото на развитие, да постигнем видими резултати и да покажем на съгражданите си, че и тук може да се случи промяната!" Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карнобат пред препълнената зала на читалище „Димитър Полянов" в града.

Крумов представи и екипа си, с който ще се бори за спечелване на изборите – 21 доказани в професиите си специалисти, сред които експерти в областта на земеделието, хранително-вкусовата промишленост, инженери, учители, предприемачи.

„Имаме визията, амбицията и възможностите, и ще работим усърдно, за да направим не само Карнобат, но и всички села в общината по-приятни и по-уредени места за живеене", заяви още Владимир Крумов. Той е единственият кандидат за кмет на Карнобат с Програма за развитие на общината, представена пред избирателите и с ангажимент да бъде изпълнена.
Създаване на Колеж по земеделие, съвместно с Института по земеделие, развиване на промишлената зона с Логистичен парк, основен ремонт на градската инфраструктура, изграждане на детски кътове и спортни площадки във всеки квартал, нови зони за отдих, самостоятелен бюджет за инвестиции на селата и местни хора в управлението са част от акцентите в Програмата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Карнобат.

„Спомням си как преди 7 години, аз също като Владимир Крумов, с такава енергия и ентусиазъм се включих в решаването на проблемите на Бургас и повечето от тези основни задачи са решени. Убеден съм, че ще направите правилния избор с бюлетина №7 и ще дадете възможност на един наистина амбициозен, млад и работлив бъдещ кмет да реши основните трудности и предизвикателства пред Карнобат. Аз заставам зад него и му гласувам доверие", обърна се към жителите на Карнобат и кметът на Бургас Димитър Николов.

„Това е новият кмет на Карнобат, от който общината има нужда, защото той може и знае как. Няма сектор в Карнобат, който той да няма идея как да развие. Младежта работи по различен начин и вие го знаете! Подкрепете го и няма да сгрешите", допълни го депутатът от ГЕРБ Семир Абумелих.

Вечерта завърши с постановката на бургаския драматичен театър „Адриана Будевска" - „Омайна утрин", подарък за жителите на Карнобат от кандидат-кметът Владимир Крумов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай