"Възраждане" в Москва! Какво се случва?

Посещението е по покана на управляващата партия "Единна Русия"

"Възраждане" в Москва! Какво се случва? | StandartNews.com

На фона на твърдата евроатлантическа позиция на България, определена с декларации и решения на Народното събрание, делегация от депутати на "Възраждане" е в Москва по покана на управляващата партия "Единна Русия". Припомняме, че страната ни бе обявена от Кремъл за неприятелска държава.

За посещението и срещите се разбра от съобщение на Дипломатическата академия към външното министерство на Руската федерация, което разпространи и снимка. На нея са Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов. На кадъра те са със заместник-ректора по научната работа Олег Карпович, с когото са се срещали и пожелали на академията "по-нататъшни успехи и нови постижения.

Карпович им предложил да изпратят статии за списанията "Дипломатическа служба и практика" и "Вестник на учените международници". След което им връчил новата Концепция за външната политика на Русия от март 2023 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90 процента от хората са заразени с паразити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи