Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев. Шокира всички

Обяви кой ще оглади СОС на 8 февруари

Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев. Шокира всички | StandartNews.com

Бомба за заплатата на кмета на София Васил Терзиев хвърли основният му опонент Ваня Григорова. Тя нарече популистко решението на Терзиев да дарява месечните си възнаграждения. Кметът обяви, че задържа само 1 лев за себе си. Останалото дарява за деца с увреждания.

Това е ужасен пиар на гърба на тези деца, защото Терзиев поучава като представителни сума в размер на 96 заплати. Значи – дава една, взема 96, заяви Григорова в интервю за БНТ.

Ваня Григорова хвърли и още една бомба в ефира на националната телевизия. Според нея на 8 февруари ще има шеф на СОС и софийските общинари ще започнат да работят.

"Вече има що-годе пълен консенсус да бъде подкрепен един от представителите на ПП-ДБ-СС за председател на Столичния общинския съвет", коментира в "Денят започва с Георги Любенов" общинският съветник от "БСП за България".

"Аз многократно съм заявявала, че такова поведение няма как да подкрепя. Това са хора, които тропат с краче и настояват сега и веднага да окупират абсолютно всичко", коментира обаче Ваня Григорова.

Кандидатът ще бъде избран с гласовете на всички, защото Васил Терзиев и ПП-ДБ оказват натиск върху обществото, каза още тя

"Не коря тези, които търсят изход, но ситуацията, в която сме, е в резултат на ината и егоизма на една шайка, която е решила да окупира всичко", обобщи Григорова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай