Вандали из офисите на "България на гражданите"

Вандали из офисите на "България на гражданите" | StandartNews.com

Два от офисите на "Движение България на гражданите" са били шурмувани от вандали. Това съобщиха за медиите от пресцентъра на партията.

Става дума за офисите на партията в Троян и в Димитровград. Има щети, но не са сериозни.
 
"Това е много притеснително за политическия климат у нас. Това не е просто акт срещу Движение "България на гражданите", това го възприемам като акт против хората, опит да се сплашат, да оттласнат всякаква възможност за нормалност." Това съобщи лидерът на партията Меглена Кунева.

Кунева обяви, че партията държи на нормалността на гражданите, "Да на нормалността" е и слоганът на кампанията на "Движение България на гражданите".

"Много сме огорчени от това, което виждаме в Димитровград и в Троян и на други места. Това е част от един много по-дълъг списък от опити за сплашване и на мен лично и на много хора от "България на гражданите".", обяснява Кунева.


Лидерът на партията уточнява, че тя и нейният екип няма да отстъпят на това, в което вярват, дори да ги заплашват вандали.

"Не съм предполагала, че толкова много клевети, толкова много агресия е възможно да се изсипе върху една млада политическа формация, а и лично върху мен, защото от 2001 година съм в политическия живот на страната, но такова чудо никога не съм виждала.", жалва се още Кунева. Тя обясни, че започва поход на нормалността и, че е готова да бъде в неговите първи редици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай