В Световния ден на туризма! Ертен Анисова даде знак

Силни думи от председателя на ресорната комисия в НС

В Световния ден на туризма! Ертен Анисова даде знак | StandartNews.com

Световният ден на туризма, който честваме за 43-и път под егидата на Световната организация по туризъм към ООН, е и време за равносметка - за преосмисляне на подхода към реализирането на туристическия продукт. В диалог и с партньорство между изпълнителна, законодателна, местната власт, бизнес и неправителствения сектор можем да превърнем страната ни в атрактивната дестинация. Това написа председателят на парламентарната Комисия по туризъм Ертен Анисова във фейсбук по повод Световния ден на туризма.

Тя подчерта, че туризмът е най-динамично развиващият се сектор в българската икономика.

Ето цялото послание на Ертен Анисова, председател на парламентарната Комисия по туризъм в 49-ото НС:

Днес е специален ден за всички нас  -  Световният ден на туризма, който честваме за 43-и път под егидата на Световната организация по туризъм към ООН, е и време за равносметка, за преосмисляне на подхода към реализирането на туристическия продукт и създаването на модерен бранд България, който да включва европейските приоритети и предизвикателствата на времето.

Туризмът е най-динамично развиващият се сектор в българската икономика. Затова на този ден нека да отдадем заслуженото признание на целия туристически бранш – всички онези, които с огромно желание и неуморна работа го правят толкова успешен. Пожелавам им много здраве, сили, твърдост и полет в мечтите. Убедена съм, че в диалог и с партньорство между изпълнителна, законодателна, местната власт, бизнес и неправителствения сектор можем да превърнем страната ни в атрактивната дестинация.

Честит празник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай