Уникален цирк! Къде бе качен Петков от виден гербаджия

Мощна атака и ирония от Николай Нанков.

Уникален цирк! Къде бе качен Петков от виден гербаджия | StandartNews.com

"Промяната" се кичи със завода за електромобили край Ловеч, сякаш Кирил Петков лично ще ги извозва по р. Осъм, написа във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков. Той подчерта, че инфраструктура до предприятието няма, защото строителството на АМ "Хемус" не върви, информират от "Епицентър".

Ето какво написа Николай Нанков в социалната мрежа:

"Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч - заводът за електромобили. Както всичко друго при тези шмекери обаче, и тук совите не са това, което са. Когато се прави подобна инвестиция, тя задължително е обвързана със съпътстващата инфраструктура.

Когато се е планирало местоположението на завода по време на управлението на ГЕРБ, инвеститорите са видели подредена държава с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала “Хемус”. Едва ли инвеститорите са могли да допуснат, че Промяната като дойде ще спре изграждането на тази ключова за бизнеса им инфраструктура. И не само.

Цялата държава се люшка от криза в криза! Но пък Промяната гордо се кичи със завода - сякаш Кирил Петков лично ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай