Учени и икономисти от "Харвард" при Бареков

Учени и икономисти от "Харвард" при Бареков | StandartNews.com

Велико Търново. Учени и икономисти от "Харвард" са сред учредителите на партията на Николай Бареков. Професори, военни, финансисти, културни дейци, губернатори и общински съветници са в Инициативния комитет, който се събира в неделя във Велико Търново.

"Ще видите цвета на нацията", обеща лидерът на "България без цензура". Бареков обяви, че партията му ще носи друго име, а гражданското движение ще бъде запазено, за да се занимава със социални проекти. За тях той обеща да даде всичките си спестявания.

"Партията ни няма да е лидерска", зарече се новият политик. След конгреса й в края на януари към нея ще заработят секторни групи с експерти, които ще определят политиките в различните браншове.

"Няма да разрешим партийни назначения", категоричен е Бареков. Той очаква партията му да има между двама и четирима евродепутати след изборите през май. Ако прогнозите се потвърдят, извънреден конгрес на новата партия ще определи с коя от политическите групи в Европарламента ще работим, обясни Бареков.

Той откри офис на гражданското си движение в Габрово. "България без цензура" влезе в града на Игнажден и така стана символичен полазник за благоденствие и успехи на местните. Както и в останалите градове в страната тук ще работи юрист, който ще консултира безплатно гражданите, както и доброволци, които ще помагат на изпадналите в беда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай