Убийствено! Какво предвиди Костадинов

Можело да се стигне до гражданска война

Убийствено! Какво предвиди Костадинов | StandartNews.com

Когато през 2013 г. започна Майданът в Украйна, огромното мнозинство от украинците подцениха случващото се и после платиха огромна цена. Държавата им беше вкарана в гражданска война и започна да се разпада, като всичко това донесе много мъки и страдания на целия украински народ. Това заяви в позиция до медиите лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, подготвят същия сценарий и за България. Миналата седмица те се опитаха да подпалят Майдан и в София, като смятат да продължат и тази седмица.

От месеци правителството води убийствена политика, решенията му повлияват негативно на начина ни на живот. Цените главоломно растат, почти всеки българин е обзет от притеснения за своето физическо оцеляване. Прекарахме няколко месеца в страх дали няма да ни въвлекат официално  в конвенционална война, изнасят и до днес тайно оръжия, а комисионите от тях влизат в правителствените джобове.

Всява се разделение, а водещият му физически изразител са платени провокатори, които застрашават както тези, сред които са застанали на уж случаен протест, така и тези, срещу които са насочени.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай