Убийствени коментари за речта на президента

Боже, не им прощавай, защото те знаят какво са извършили, написа Горан Благоев

Убийствени коментари за речта на президента | StandartNews.com

Убийствени коментари за предизборната реч на Румен Радев в новогодишната нощ продължават да валят във фейсбук. Президентът възмути всички с факта, че използва новогодишното си обръщение, за да прокара нови разделителни линии и да посее поредна омраза.

"Когато държавният ти глава и върховен лидер каже "Имаме нужда от лидерство", когато определи хора като Лупи, Манолова, Дионисий и подобните им като "Братството на почтените хора" и "героите на гражданската доблест", останалите хвърлени на вятъра думи звучат наистина непразнично, невдъхновяващо, немотивиращо", написа фотографът Виктор Димчев, който от първия ден на протестите в София следи числеността им.

Боже, не им прощавай, защото те знаят какво са извършили, обяви с безкрайно възмущение богословът Горан Благоев. И допълни: „Имам усещането, че тази Нова година пак ударихме дъното. Кой е режисьорът на клипа с президентското обръщение не знам, но е абсолютно читалищна дейност: гвардейци, които отдават "За по чест!" незнайно на кого (излиза, че на камерата), президент който седи в дъното и очаква да дойде неговата минута за обръщение и всичко това гарнирано незнайно защо със звук от родопски гайди. Ми Радев да беше нахлупил една гугла и да беше облякъл един ямурлук, по щеше да му мяза. А за декор в ролята на стадото целокупният български народ. А и елхичката съвсем не беше в унисон с герба. Жалък, провинциален напън.”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай