Цветанов в Каспичан: Милена Недева доказа как трябва да се работи

Цветанов в Каспичан: Милена Недева доказа как трябва да се работи | StandartNews.com

Благодарение на действията на правителството на Бойко Борисов, община Каспичан вече ще може да кандидатства с проекти по „Програмата за развитие на селските райони". Силният екип от първия мандат на Милена Недева ще може да подаде веднага след изборите първите проекти, за да има нови инвестиции и нови работи места в Каспичан. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите н Каспичан. Той беше в Каспичан, за да заяви подкрепата си за Милена Недева за втори кметски мандат, както и за кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на кметства. Цветанов призова всички да гласуват с номер 10 в бюлетината за Милена Недева. „Парламентарната група на ГЕРБ и лично Бойко Борисов ще помагат за развитието на Каспичан", подчерта той.

По време на разходката си по централната улица на Каспичан, заместник-председателят на ГЕРБ имаше възможността да поздрави кандидата за кмет от БСП и неговия щаб, като ги призова на изборите все пак да гласуват разумно и да изберат номер 10, за да продължи Каспичан да се развива.

Цветан Цветанов благодари на жителите на Каспичан, че са подкрепяли ГЕРБ, дори когато партията е била в опозиция. „Благодарение на Вас, България има стабилно правителство с министър-председател Бойко Борисов", каза той.
Цветанов подчерта, че кметовете от ГЕРБ отчитат постигнатото в мандата си, преди да поискат подкрепа от хората. „Милена Недева вече е доказала на Каспичан, че с работата си остава видими резултати след себе си. Общинските съветници са силният отбор, който трябва да подкрепя Милена. Затова трябва да се гласува масово, за да може ГЕРБ да има пълно мнозинство в Общинския съвет и видимите резултати за Каспичан да продължат", заяви Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че и Любомир Христов ще помага на Каспичан от областния център, вече като кмет на Шумен. „Кметовете на ГЕРБ ще правят политики, вследствие на които младите да остават да учат и работят в малките населени места. Гласувайте с номер 10, защото Милена Недева доказа на Каспичан как трябва да се работи", призова Цветанов.
Милена Недева отчете свършената работа през мандата си. „2,3 млн.лв. влязоха в община Каспичан, разкрихме едно голямо предприятие, предстои откриване на още едно, направени са ремонти на читалището и на църквите в Каспичан, Плиска и в почти всички села. Успяхме да стабилизираме финансовото състояние на общината, въпреки че започнах мандата си на минус 500 хиляди лева, заради финансови санкции и корекции. Разкрихме социални услуги, които дадоха над 160 работни места в Каспичан", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Каспичан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай