Цветанов: Реалните политики достигнат до Северозападна България

Цветанов: Реалните политики достигнат до Северозападна България | StandartNews.com

Ангажимент на премиера Бойко Борисов и на съответните ресорни министри от правителството е действително Северозападна България да получи необходимото уважение. Трябва да създадем нормални условия за бизнеса, за да се инвестира в региона. Това се изразява чрез осигуряване на финансов ресурс, с който да се подобри инфраструктурата в Северозапада. Това каза председателят ва ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща във Враца. На нея присъстваха председателят на парламента Цецка Цачева, кметът на Враца Калин Каменов, народни представители и общински съветници, съобиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Трябва да обединим усилията си и да вървим напред. Реалните политики трябва да достигнат до хората", подчерта Цветанов.

Тази вечер представителите на ГЕРБ ще присъстват и на тържествения концерт в Драматичния куклен театър в град Враца, който се провежда по повод 140 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета. Те ще бъдат част и от митинг-зарята в памет на загиналите за свободата на България, който ще се състои на пл."Христо Ботев" във Враца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай