Цветанов присъства на отчетно събрание на ЖГЕРБ -Шумен

Цветанов присъства на отчетно събрание на ЖГЕРБ -Шумен | StandartNews.com

Председателят на Пaрламентарната група ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов откри годишното отчетно събрание на ЖГЕРБ- Шумен. Той благодари за демонстрираната енергия на дамите от женската областна структура в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Важно е ЖГЕРБ да са активни, тъй като те успяват да стигнат до много семейства и да свършат работа, да са наистина близо до хората. Важно е да се подчертае, че чрез структурите на ЖГЕРБ ние влязохме и в смесените региони, което е от огромно значение за реализирането на политиките на нашата партия", заяви Цветанов пред присъстващите дами.

Областният клубен председател на дамската структура Галина Петкова изнесе подробен отчет за дейността на жените в областта за периода март 2015 – юни 2016, като същевременно набеляза и приоритетите за следващите шест месеца.
Гости на събранието бяха още областният координатор на ГЕРБ -Шумен и кмет на община Шумен Любомир Христов, Донка Иванова - общински ръководител на партията в Шумен, Селиме Кърджалиева - член на НИС на ЖГЕРБ, както и народните представители от ГЕРБ – Шумен проф. Стефан Желев и Ралица Тодорова.

По-късно зам.-председателят на ГЕРБ връчи над 130 членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в Шумен. „По-късно днес в Никола Козлево ще приветствам с добре дошли в партията още 200 нови членове. Това ни дава самочувствието, че се движим в правилната посока. Силата на ГЕРБ е, че водим диалог с всички, независимо от различните мнения", каза Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че в политиката трябва да имаш силата да правиш компромиси, да не бъдеш конфронтационно настроен към различното мнение. „В тази посока ГЕРБ си е направил изводи от първия мандат в управлението, от участието в 41-вия парламент и това смятам, че е по-правилното - да се съобразяваме и да имаме диалог с всички", обясни още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай