Цветанов: Предстоящите избори са атестат за стабилното ни управление

Цветанов: Предстоящите избори са атестат за стабилното ни управление | StandartNews.com

"Предстоящите президентски избори ще бъдат атестат и оценка за днешното стабилно управление на правителството на Бойко Борисов. Това заявих днес по време на среща с кмета на Търговище д-р Дарин Димитров. Заедно разговаряхме с областното ръководство на ГЕРБ, областния предизборен щаб и общинските ръководства на партията в Търговище". Това написа зам.-председателят на ГЕРБ във Фейсбук и публикува снимки от своята работна среща с ръководството на ГЕРБ в Търговище.

"Трябва да положим максимални усилия, за да се представим много добре и да спечелим убедително изборите. Безспорен успех е, че правителството успя да разпредели средства, които достигнаха до почти всички общини. Това е инструментът, който дава възможност да се усвояват средства и да се реализират проекти в населените места", обяснява той.

"Нашите структури са в добра кондиция, за разлика от нашите опоненти, които са в разклатено състояние. ГЕРБ прави политика не с конфронтации, а с реални политики, които достигат до хората", заключва Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай