Вторник,

Цветанов: Полагаме усилия да подобри условията в социалните центрове

От: Администратор -
A
A
A

Правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия да подобри условията, в които работят хората в социалните центрове и потребителите на тези центрове да живеят по-добре. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща в парламента с хора, ползващи различни социални услуги и живеещи в защитени жилища в Благоевград.

Посетителската група бе на гости в Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на ГЕРБ- Благоевград Даниела Савеклиева по повод предстоящия 10-ти октомври - Световен ден на психичното здраве. Посетителската група разгледа сградата на Народното събрание и проследи работата на депутатите в пленарна зала. Хората проведоха среща с народните представители от благоевградска област - Даниела Савеклиева, Йордан Андонов, Георги Андонов и Димитър Танев и Галя Захариева- член на Комисията по труда и социалната политика.

Хората с увреждания от Благоевград бяха подготвили символични подаръци ,изготвени лично от тях за премиера Бойко Борисов, за зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и за домакина им Даниела Савеклиева.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички