Цветанов поиска нов мандат от Мелемов

Цветанов поиска нов мандат от Мелемов | StandartNews.com

Нов мандат за настоящия кмет на община Смолян Николай Мелемов. За това настоя в Смолян председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на официалното обявяване на кметските номинации в региона. "Николай Мелемов не дава празни обещания. Като кмет няма приемен ден, защото всеки ден се среща с хора, дошли с болката и с проблемите си", каза Цветанов.

Той припомни, че за изминалите 4 години екипът на Мелемов има реализирани проекти за над 25 млн. лв. "Видими са резултатите от приключилите проекти по градска среда, които обновяват парковите пространства, детски площадки и улици, туристическите проекти - Каньона на водопадите, реставрация на "Момчилова крепост" и Алибеевия конак", каза още Цветанов. И посочи, че чрез реализираните проекти за превенция на наводненията са били предотвратени сериозни щети при обилните дъждове през пролетта.

Цветанов представи още кандидата за кмет от ГЕРБ за община Чепеларе - Тодор Бозуков, в община Златоград - отново е Мирослав Янчев. В Рудозем ГЕРБ издигат Шукри Халилов, в Доспат - Елин Радев, в Девин - Красимир Даскалов, а Милен Белчев е номинацията за община Баните. В Неделино ГЕРБ издигат Бисера Хаджиева, за Борино - Джамал Асанов, и Веселин Атанасов е кандидатът за Мадан. "През тези години ГЕРБ показа истинската алтернатива на всички политически партии от началото на прехода", каза още Цветанов. И посочи, че ГЕРБ е "водещата системна партия, която е добре структурирана, с реален политически живот и с възможностите си да променя общините в положителна насока". Днес Цветанов ще представи фаворита на ГЕРБ за кмет на Сливен - Стефан Радев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай