Цветанов откри сградата на Общинската администрация в Годеч

Цветанов откри сградата на Общинската администрация в Годеч | StandartNews.com

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Годеч Радослав Асенов, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и Росица Иванова - общински ръководител на ГЕРБ - Годеч откриха сградата на Общинска администрация – Годеч. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. И уточниха, че е извършен цялостен вътрешен ремонт на стойност 250 000 лева. От тях 220 000 лв. са предоставени с постановление на Министерски съвет.

"С този млад екип съм сигурен, че ще работите за развитието на общината. Защото това е нашата мисия - да правим населените места по-добро място за живеене и за развитие на бизнеса", каза Цветанов.

По-рано днес зам.-председателят на ГЕРБ и кметът на Годеч откриха нов офис на ГЕРБ в Годеч. "ГЕРБ е отговорна партия с реален политически живот. Вие сте част от най-отговорната партия. Всяка една победа ни утвърждава като партия. ГЕРБ се нуждае от подкрепата на всеки свой привърженик, за да стигнем до всеки отделен човек и да постигаме нови успехи заедно", категоричен бе Цветанов. 

„Всеки е добре дошъл в нашия офис. Нека с общи усилия да превърнем офиса на ПП ГЕРБ в Годеч в проводник на идеи, на политически и конструктивни предложения за развитието на общината и населените места", заяви Радослав Асенов.

По време на събитието Цветан Цветанов връчи над 20 членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в Годеч, съобщиха още от пресцентъра на партията.

Припомняме, че председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията е официален гост на празника на Годеч. Повече снимки от събитието може да видите ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай