Цветанов изплю камъчето - прави партия

Учредява я наесен

Цветанов изплю камъчето - прави партия | StandartNews.com

Цветан Цветанов си призна – прави партия. Ще направя политически проект и той ще бъде на изцяло нова основа, каза той пред бТВ. В момента се обсъждало името на партията. През септември ще се сформира инициативен комитет за учредяването й. В нея ще влязат част от хората, които в момента работят за Цветанов в неговия Евро-атлантически център.

ВИЖ ОЩЕ: Цветанов намигна на Радев

Партията ще се финансира от членски внос и дарения. Ще се наложи и тегленето на заем за парламентарните избори, каза Цветанов.

ВИЖ ОЩЕ: Кого дърпа Цветанов в партията си

Няма да допусна грешките, които направих с ГЕРБ, обяви бившият втори в управляващата партия. Тогава имах енергия, но нямах опит, обикалях страната, срещах се с хората по места. Сега имам същата енергия, но вече имам и опит, каза Цветанов. В момента той нямал никакви отношения с премиера Борисов. Разказа, че на рождения му ден, на Цветница и на Великден Борисов му се е обадил, за да му честити празниците.

„За неговия рожден ден пуснах един есемес, защото когато му се обадих – той не вдигна телефона. Пожелах му здраве и успех“, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай