Цецка Цачева в Пордим: Подкрепете кандидата на ГЕРБ за кмет Детелин Василев

Цецка Цачева в Пордим: Подкрепете кандидата на ГЕРБ за кмет Детелин Василев | StandartNews.com

С шествие, водено от четири гайди ГЕРБ-Пордим откри предизборната си кампания за местните избори. В него се включиха председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, народният представител Владислав Николов, областният секретар на ГЕРБ Ралица Добрева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пордим Детелин Василев и кандидатите за кметове на населените места, както и кандидатите за общински съветници. В шествието се включиха много жители на Пордим, решили да дадат своето доверие за четвърти мандат на Детелин Василев.

Успешният отбор на ГЕРБ бе представен в пълната зала на местното читалище. „Аз съм роден в Пордим, задно с много от Вас сме играли по прашните тогава улици на Пордим. Тук завърших образованието си и създадох семейство. Тук, в Пордим, съм възпитал и изучил своите деца. Пордим е моят живот и аз няма да допусна да гледам как се съсипва", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пордим за четвърти мандат Детелин Василев.

„Като виждам пред себе си тази силна подкрепа и този успешен екип на ГЕРБ до мен, воден от Детелин Василев, аз нямам никакво съмнение, че ще се поздравим с победата още на 25-ти октомври.Важно е обаче с какъв общински съвет ще работи кметът. Нужно му е мнозинство, за да реализира всички онези добри идеи, които всички очаквате да се случат в Пордим", подчерта Цецка Цачева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай