Цачева: Гордея се с проф. Димитър Стойков

Цачева: Гордея се с проф. Димитър Стойков  | StandartNews.com

Председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева се срещна с жителите на село Бохот, за да заяви своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на селото Цветан Кънев. Тя каза, че се радва да има приятел като него, с който работят заедно от 2007-ма година. „Гордея се и с кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков, с постигнатото от него и от екипа му през последните четири години. Разчитам много и на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, защото те са знаещи и можещи хора. Убедена съм в просперитета на Плевен, защото резултати са видими. И в основата е грижата за хората – това е изключително важно за мен като жена, като майка и като плевенчанка", посочи Цецка Цачева.

„За следващата година сме заложили като приоритет изграждането на детска площадка в Бохот, защото децата в селото се увеличават и те трябва да има къде да играят. Те са нашето бъдеще и ние се грижим за тях. Напролет напълно ще бъде завършен и параклисът, който ще бъде отворен за празника на селото. Усилията ни са насочени в една посока – да спрем обезлюдяването на Плевен и селата. И това се постига с осигуряване на по-добри условия за живеене и разкриване на нови работни места с привличане на частни инвеститори.", категоричен бе проф. д-р Димитър Стойков, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Плевен за втори мандат.

„Бохот и Плевен постигнаха много само за четири години. Така трябва да продължим и напред. И съм убеден, че и в Бохот и в Плевен ще има повече деца, младите хора ще останат тук и ще работят. Ние, техните родители, сега трябва да направим верния избор за тяхното бъдеще – на 25 –ти октомври да гласуваме с номер 10 в бюлетината за кмет на село Бохот – Цветан Кънев, за кмет на община Плевен от ГЕРБ и за общински съветници от ГЕРБ", заяви още проф. Стойков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай