Трийсетина червени се събраха на "Позитано" 20

Трийсетина червени се събраха на "Позитано" 20 | StandartNews.com

София. Около 30 червени се събраха на протеста пред соццентралата, свикан от депутата от БСП Георги Кадиев. Те не скандираха нищо, а мълчаливо стояха около "Позитано" 20. Някои от тях носеха червени тениски, както ги беше призовал той.

Кадиев обясни, че единствената възможност да се даде втори шанс на правителството минава през оставка на Станишев, за да може премиерът Пламен Орешарски абсолютно самостоятелно да прави назначенията във властта, дори ако трябва да ревизира някои от вече направените. Кадиев обаче не спомена имена, той бе категоричен, че с протеста си не работи за връщане на ГЕРБ на власт и че целта му е да се запази достойнството на БСП.

Соцдепутатът не знаел колко организации го подкрепят, но той бе категоричен, че политиците трябва да гарантират на правителството поне още една година работа, за да може да изпълни очакванията на хората. По неофициална информация самият соцлидер в момента не е на "Позитано". Около час след протеста постепенно другарите се разотидоха. Той бе категоричен, че БСП има нужда от ново ръководство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай