Трима министри дискутират с Жени ГЕРБ актуални теми

Трима министри дискутират с Жени ГЕРБ актуални теми | StandartNews.com

Трима министри – Николина Ангелкова на туризма, Теменужка Петкова на енергетиката и Зорница Русинова – на труда и социалната политика, както и председатели на парламентарни комисии и депутати в Народното събрание участват в четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ, която днес бе открита от зам.-председателя на партията Цветан Цветанов.

Форумът се провежда в Албена, като днес и утре са предвидени четири модула – „Законодателство ", „Политика и управление", „Управление и развитие на основни секторни политики" и „Жените в управлението и политиката на вземане на решения". Над 200 са дамите активистки на партията, които вземат участие в проявата.

Академията се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България", Жени ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел". В петък вечерта дамите, водени от председателя на Жени ГЕРБ, се разходиха в Добрич и подаряваха на всяка една срещата жена шал с изрисуван гербер.

Пред медиите Ирена Соколова сподели, че сред акцентите на работата във форума са актуални за обществото ни теми – демографския проблем на страната, превенцията за подобряване на състоянието, ролята на жените в съвременното общество. Тя заяви още, че се очаква в работата на Академията да се включи и премиерът Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай