Това ли е жената, снимала чекмеджетата

Била е връзката на Божков и Бобоков

Това ли е жената, снимала чекмеджетата | StandartNews.com

 

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.

Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова-жената на близкия до Радев Пламен Бобоков, пише Блиц. По непотвърдена информация тя е била бизнес връзката между Бобоков и Васил Божков-Черепа.

„Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него,виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща“

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай