Тотю Младенов: Победа за ГЕРБ е победа за Северозапада

Тотю Младенов: Победа за ГЕРБ е победа за Северозапада | StandartNews.com

Враца. „Готови сме за изборна победа" – с тези думи водачът на листата на ПП ГЕРБ Враца Тотю Младенов се обърна към симпатизантите по време на закриването на предизборната кампанията на партията за областта.

На 9 май, Денят на обединена Европа, ГЕРБ избра да закрие кампанията си в най-големия жилищен комплекс във Враца – „Дъбника". „Ние сме тук, защото тук са младите хора, тук е бъдещето и надеждата на града. Следващият мандат на ГЕРБ ще бъде мандатът на Северозападна България! Ще насочим средствата от европейските програми към квалификацията, образованието и ще осигурим повече заетост и по-високи доходи в областта", каза още Тотю Младенов.

„В края сме на една предизборна кампания, която ще остане в историята под знака на лъжите. Кампания, в която само ГЕРБ води диалог с хората, само ГЕРБ представи своите виждания за управление и само ГЕРБ пое конкретни ангажименти за решаване на проблемите. Убеден съм, че на 12 май всички вие ще се вслушате в разума", заяви още Младенов и подчерта, че правителството на ГЕРБ е постигнало много, въпреки най-тежката финансова и икономическа криза. „Затова нашите опоненти бягаха от диалог. Те знаят, че губят от ГЕРБ всеки дебат за направеното през годините".

Преди началото на събитието кандидатите за народни представители и симпатизанти и преминаха през квартала с шествие от три лъча.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай