Тошко Йорданов хвърли две бомби. Петков и Нинова треперят

Кой пипа машините на изборите?

Тошко Йорданов хвърли две бомби. Петков и Нинова треперят | StandartNews.com

Две бомби хвърли в ефира на Нова тв зам.-председателят на „Има такъв народ” Тошко Йорданов. Те бяха свързани с машинациите с машини на вота и с поведението на Корнелия Нинова като партньор в четворната коалиция.

"Кирил Петков каза, че ако БСП изтеглят законопроекта за бюлетините, ще даде кода за флашките. Кирил казал, че не точно това имал предвид. Ние не сме фиксирани. Фалшификации ние не сме правили, за разлика от ПП", каза Тошко Йорданов.  

"Имате ли спомен на избори партия, която взима 8% да падне с 1,5%, а друга да се качи почти до тях. В последните 30 минути на изборния ден. Ако някой го прави, ще го прави умно. 

Сигурен съм, че манипулация е направена. Никога не е правен одит на софтуера. Знам за избирателни секции, в които има нетипичен резултат за нас. В кварталите за ромско население масово са гласували за ПП и ДБ. Това се случва в Пловдив и София.

Проверете, протоколите са публични. Дълбоко се съмнявам, че хората там са натискали това копче. По-скоро това е резултатът, който е излизал", разкри Тошко Йорданов.  

"Всички го знаем и е публична тайна. Когато бяхме първа политическа сила, не сме искали да пипаме кодове на машини и софтуери", изтъкна Йорданов.

Според него правителство с първия мандат няма да се осъществи.

"Не вярвам, че Нинова е готова на ритуално самоубийство и би подкрепила ГЕРБ за първи мандат. Но съм виждал всичко. Виждал съм как Нинова праща оръжия за Украйна, като пита в какво да ги опакова, за да не се вижда", каза още Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай