Тошко Йорданов емоционално! Посочи гилотината за кабинета

От 4 месеца предупреждавахме

Тошко Йорданов емоционално! Посочи гилотината за кабинета | StandartNews.com

"Представете си какво дъно удари това правителство, за да ни принуди да направим това нещо при положение, че бяхме коалиционни партньори. Прогони ни ни, защото ние бяхме прогонени от тази коалиция заради неспазване на коалиционното споразумение", каза председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, цитиран от "Дарик".

"Ние предупреждавахме от 4 месеца, че по темата за Северна Македония вървят по въже, на което му късат конците, за арогантно поведение, за неколегиалност и в крайна сметка ни прогониха, нарушавайки коалиционното споразумение", обясни той.

Той обясни, че лицемерието в този парламент е издигнато на невероятно високо ниво. "Кирил Петков трябва да научи нещо много простичко - в парламента има представители на политически сили. Преговори се водят с политически сили - не с всеки един депутат по отделно, защото те не са проститутки, за да бъдат купени", каза още той.

Йорданов обясни, че ако "Продължаваме промяната" вземе мандат и ако изпратят покани да разговарят с политическите сили - вероятно "Има такъв народ" ще проведе разговори

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай