Събота,

Тома Биков се разбесня! Разкри и истина за Борисов

От: Редактор -
23497
Тома Биков се разбесня! Разкри и истина за Борисов
A
A
A

Помислих, че списъкът с имената на кабинета на ПП-ДБ е спекулация, една шега. Това, което чух от г-н Денков е, че тези имена са сериозно обсъждани и това може да върне процеса, който започнахме преди 2 седмици. Няма как да подкрепим Асен Василев за министър на финансите, а Кирил Петков за вицепремиер, отговарящ за службите. Това заяви пред БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

"С втория мандат, ако има излъчено правителство – трябва да е равнопоставено. Денков премиер и нито едно политическо лице от ГЕРБ – няма да го подкрепим. Преди 1 г. Кирил Петков арестува Бойко Борисов, сега ще му дадем службите!?"

Борисов е простил в лично качество, но партията не е простила, защото до преди половин година гонеха хора в партията, но това не значи, че не може да стиснем зъби и да работим в името на България. Нашите избиратели, обаче са против ние дори да водим разговори с ПП-ДБ, каза той. 

Нашите избиратели не може да бъдат унижавани по този начин, ако ПП-ДБ си мислят, че нещо им дължим – да си го избият от главата. Нищо не им дължим, просто държавата е в ситуацията, в която е възможно да има неспособност за плащане на заплати и прочее.

Къде се намираме? Намираме се в разговор между първата и втората сила, като първата има превес в броя на депутатите. ПП-ДБ са дезориентирани и да им кажа, че са 2-ра сила, ако имаха 130 народни представители, щях да им пожелая успех в начинанието. Именно поради тази причина ние искахме да дадат предварително имената на техния състав на кабинет, за да го обсъдим.

Ако искат политически кабинет, трябва в състава да има и лица на ГЕРБ, пише novini.bg. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com