Терзиев с голямо разкритие! Остава ли кмет на София

Каткво написа той в мрежата

Терзиев с голямо разкритие! Остава ли кмет на София | StandartNews.com

Горещ пост в социалните мрежи от настоящия градоначалник на София. 

"Независимо дали се харесва или не на "опозиционното мнозинство" на ГЕРБ, БСП и малките формации в Столичния общински съвет (СОС), аз ще бъда кмет за оставащите години от мандата", написа във Facebook столичният кмет Васил Терзиев.

"Бързаме да задвижим работата", а всъщност изглежда като замръзване в миналото. Това се случи в СОС вчера. Три месеца саботират работата за София. И то точно от ГЕРБ и БСП, които са разпарцелирали интересите си в столицата. Ще им кажа едно: хората на София се довериха на мен и моя екип. И виждат ясно как вие блокирате работата за града", пише още той.

"Столичният общински съвет трябва да вземе решение: ще работи ли за развитието на София или за “още от същото”. Защото за 3 месеца саботаж на разговори от ГЕРБ, БСП и други формации, накрая имаме избран председател и веднага “още от същото” и скрити договорки на тъмно.

Злоупотребите са единственото, с което никога няма да направя компромис. Независимо дали злоупотреби с обществен ресурс, договорка или заровен боклук. И ще продължа да работя и да вадя на показ безобразията на това безвремие.

Работата за София ще продължи, но без вашите злоупотреби в СПТО, които са вече в прокуратурата. Или в “Екоравновесие”, където е пълно с неясни обществени поръчки. Или в “Гробищни паркове”, където и буквално, и преносно всичко е кал.

И ще продължим, за да върнем София на софиянци", посочва столичният кмет.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи