Терзиев с голяма новина за София! Решението

Какво обеща кметът на столичани

Терзиев с голяма новина за София! Решението | StandartNews.com

Столичният кмет Васил Терзиев се опита за успокои столичани, като даде категоричен отговор за някои проблеми.

Надявам се този четвъртък да имаме прогрес и да има избран председател на СОС. Това е приоритет номер едно, за да отпушим работата на СОС, за да не страда града. Софиянци не ги интересуват дребните игри, а ползите за града. Всички варианти са на масата. Това каза кметът на София Васил Терзиев пред журналисти. 

"ГЕРБ-СДС не искат да си говорят с нас. Никога не сме спирали да ги каним и да търсим диалог, за да има общински съвет. Ние не спираме да искаме да правим за града, ако гледаме предизборните програми и не би трябвало да имаме различия с тях", посочи той.

Запитан дали е ясно за какво ще се дадат повече пари, градоначалникът на София каза, че ще се дадат за детски градини, спорт, култура и инфраструктурните проекти. "Никаква спирачка няма да се удря", бе категоричен той.

"Работим с това, което разполагаме и няма да ни чуете да се оплакваме", подчерта Васил Терзиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклуци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството----- https://e.vg/clean

Откажи
Младост
преди 3 месеца

Ох! Тротоарите в Младост2 ще оправите ли някога?

Откажи