Терзиев с дума уникат! Какво каза за себе си

Направи доста екзотично сравнение

Терзиев с дума уникат! Какво каза за себе си | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев направи много интересно сравнение със самия себе си.

„Умея да обединявам хората. Успях дори да консолидирам редиците на моя политически опонент (Ваня Григорова - бел. ред.), когато получи допълнителна подкрепа и от ИТН, и от Борисов.

Вижда се много ясно къде е делителят. Не е ляво, не е дясно, а е модерна, прогресивна добре управлявана столица от независим човек със силен екип, който месеци наред е бил на терен и който е говорил за всички политики“, каза кандидатът за кмет на София на ПП-ДБ Васил Терзиев, получил най-голяма подкрепа на първи тур на изборите за местна власт, предава БТВ.

При 100% обработени протоколи в София Терзиев получи 31,80% от гласовете, а Ваня Григорова, МК „БСП за България“ е с 21,59%. Двамта в неделя ще се изправят един срещу друг в битката за столицата.

Терзиев заяви, че е много важно повече хора да излязат на балотажа и да упражнят правото си на глас.

„Трябва да се възползваме от нашето най- демократично право иначе после не можем да имаме претенции за това как ни управляват. Изключително важно е в неделя софиянци да гласуват независимо за кого, но да изпълнят своето право“, каза Васил Терзиев.

Като най-големите проблеми на София той определи сметосъбитрането, „Топлофикация-София“ и инфраструктурните проекти.

„Трябва да се следват парите. Трябва да се запретнат ръкави с много политическа воля да се атакуват проблемите, тъй като те са наслагвани много години наред.

Трябва да имаш мотивацията и силата да устоиш на всичкия натиск, на който ще бъдеш подложен, за да ги решиш. Мисля, че съм доказал, че мога. Всички, които са работили с мен, знаят, че общо взето съм като язовец и хич не пускам лесно“, каза Терзиев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай