Телевизията на Слави стартира на 4 ноември

Телевизия 7/8 тръгва на 4 ноември в 19 ч на 78 канал, а за абонатите на "Булсатком" - 780

Телевизията на Слави стартира на 4 ноември | StandartNews.com

Телевизия 7/8 тръгва на 4 ноември в 19 ч на 78 канал, а за абонатите на "Булсатком" - 780. Излишно е да обяснявам символиката на цифрите. Това каза Слави Трифонов в живо включване в профила си във фейсбук, с което обяви официалния старт на телевизията си 7/8.

"Ние бяхме повече от ясни, когато казахме, че ще стартираме след 15 септември, но има технологични условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята", обясни Трифонов и уточни:

"Тази телевизия ще се разпространява чрез кабел или сателит".

Не може да има "Шоуто на Слави Трифонов", защото то 19 години принадлежеше на нашата компания "7/8" и собственика на Би Ти Ви. Ще има обаче "Вечерното шоу на Слави".

Телевизията стартира с 5-часова програма - от 19 до 24 часа и ще заложи на забавното съдържание в праймтайма. "Вечерното шоу на Слави" ще бъде с начален час 22.00.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Слави Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили. А по отношение на програмната схема на телевизията, отговори така:

"Мога да кажа по часове каква ще бъде програмата на телевизията по часове, но смятам, че когато човек си поръча вкусно ястие, не държи да знае какво има в него, колко сол е сложено, а да се наслаждава на вкуса. Аз предпочитам да не разказвам, а да показвам", заяви в края на заявлението си Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай