Стойчо Стойчев: Борисов ще върне мандата

Слави нямало да бъде депутат, според доцентът

Стойчо Стойчев: Борисов ще върне мандата | StandartNews.com

Политологът доцент Стойчо Стойчев завърза още повече политическия възел. Според него Бойко Борисов ще върне мандата, само ще обяви имената на министрите, за да не ги подлага на унижение.  Това той заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS. Доцентът заяви още, че „в момента двамата най-големи се дърпат да правят кабинет. Слави Трифонов ще откаже да бъде депутат“, според Стойчев.

"Самият Слави Трифонов изглежда в момента се чуди дали да излъчи правителство и е възможно той също да върне мандата, въпреки, че би имал подкрепа на БСП и ДПС", добави Стойчев.

Политологът прогнозира, че президентът ще трябва да даде трети мандат, като това едва ли ще е БСП или коалицията около Мая Манолова.

Той не вярва, че някой има интерес от избори през лятото, включително политическите партии. Всички нямали готовност за предсрочни избори без ГЕРБ и ДПС.

Стойчо Стойчев предположи, че при нови избори е възможно ново обединение на патриоти, но твърди, че такъв вот няма да е показателен, защото през лятото хората няма да отидат до урната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай