Стоянова: До момента сме изпълнили 34 проекта по програма „Зелена София”

Стоянова: До момента сме изпълнили 34 проекта по програма „Зелена София” | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район Слатина Наталия Стоянова и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ Живка Новкова и Мариян Бдински се срещнаха с граждани от кв. "Гео Милев". Обсъдени бяха програма "Зелена София" и възможностите, които тя дава за облагородяване и обновяване на пространствата пред жилищните блокове.

„До момента в район "Слатина" по тази програма сме изпълнили 34 проекта", каза Стоянова. Обсъдихме и стратегическите проекти в сферата на озеленяване и облагородяване на паркове. Продължаваме възстановяването на парк „Гео Милев", като включваме и нови територии от парка. Ще продължим да обновяваме и възстановяваме алейната и уличната растителност, чрез ежегодно залесяване на дървета. С представителите на ПП ГЕРБ-район "Слатина" дадохме старт на този процес със засаждането на 6 чинара в кв. "Христо Смирненски."

Живка Новкова призова гражданите да гласуват на 25 октомври 2015 г. както за кмет на София, така и за кметове на райони и общински съветници. „За да продължим да променяме София със същото темпо на работа е необходимо да имаме стабилно мнозинство в столичния общински съвет. Това е гаранцията, че проектите на града няма да блокират", каза Новкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай