Сменен атакист не пуска стола на областен лидер

Сменен атакист не пуска стола на областен лидер | StandartNews.com

Сливен. Иван Иванов, който бе снет като областен лидер на "Атака" в Сливенско, не се отказва от мястото си.

"Ние сме най-добрата организация в странат, постигнали най-добри резултати, над 1,5 съветника средно в областта. Ако някой иска война, има я", заяви пред "Стандарт" Иван Иванов.

В края на миналата седмица от "Атака" обявиха, че функцията областен координатор в Сливен се закрива. Новият шеф на партията в Сливен е Димитър Димов, той е регионален координатор за Югоизточна България и член на контролния сбор на партията. Според запознати Димов е участвал в сблъсъка край джамията Баня башъ в столицата.

Той е упълномощен представител на централното ръководство да работи с общинските структури и да представлява "Атака" в област Сливен, съобщиха от централата на партията в столицата.

"Аз нямам заповед за освобождаване. В момента хора с присъди и криминално проявени посягат към нашата организация. Същите тези хора посегнаха и на живота ми", контрира Иван Иванов.

Междувременно се разбра, че на 1-ви ноември в Сливен пристига Волен Сидеров. Вечерта в Деня на будителите лидерът на "Атака" ще има среща с партийния актив и граждани в залата на НТС.
Чакам г-н Сидеров с нетърпение, защото той ме е назначил, а от него нямам никаква информация, каза Иван Иванов.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай