Четвъртък,

Слави Трифонов направи драмата пълна

От: стандарт -
2548
Слави Трифонов направи драмата пълна
A
A
A

Слави Трифонов няма да подкрепи правителство с първия мандат, тъй като готвеният кабинет не е експертен. Това написа лидерът на партия "Има такъв народ" обяви току-що в профила си във фейсбук.

Ето целият му пост:

"Миналата седмица обещах “Има такъв народ” да постъпи отговорно и да подкрепи експертен кабинет, защото пред България има съвсем реални проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Повтарям - експертен кабинет, без партийни лидери. От тогава до днес никой не проведе разговор по същество с “Има такъв народ”. Никой. Не беше проведен нито един разговор. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко. Това означава само едно. Че готвеният кабинет с първия мандат не е експертен. Какъв е, аз не знам. Но не е експертен. Ние не сме обещавали и няма да дадем подкрепа по принцип. Затова “Има такъв народ” няма нито да участва, нито да подкрепя кабинет на ГЕРБ с първи мандат.

Продължавам да смятам, че страната се нуждае от редовно правителство и продължавам да смятам, че то трябва да е от експерти и да има широка подкрепа. Остават още два мандата. Дано там партиите загърбят своите тясно партийни интереси и да надделее интересът на България".

 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com