Понеделник,

Слави шашна Ризова! Неочаквана изненада

От: Редактор -
11006
Слави шашна Ризова! Неочаквана изненада
A
A
A

Любопитна ситуация се разигра в предаването "Лице в лице" по БТВ тази вечер. Един от гостите бе зам-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов. В началото той изненадващо извади листи хартия от джоба си и каза, че носи писмо от лидера на партията Слави Трифонов за водещата Цветанка Ризова.

След това сценаристът го прочете в ефира. В него шоуменът засягаше снощното гостуване на Асен Василев от "Продължаваме промяната" в предаването. Трифонов твърди, че той е казал неверни неща, а накрая пише: "Г-жо Ризова, аз нямам икономическо образование, но съм работодател от 30 години и много добре мога да смятам. Винаги се опирам на фактите и гледам да имам добър екип".

Ризова изслуша внимателно всичко, което Тошко Йорданов прочете, и отвърна: "Много мило, че Слави Трифонов ми е написал писмо. Но си мисля, че е добре вместо да си говорим с писма, да дойде лидера и да си каже и той мнението".

"Лидерът си изказва достатъчно ясно мнението", контрира Йорданов.

"Да, но с писма и статуси. Това е позабравен жанр - писмата, така че това е приятно. Отдавна не съм получавала писма", отвърна му с усмивка водещата.

"Понякога това се чува повече отколкото примерно пресконференция. Слави Трифонов бе дал такава, покани всички журналисти, включително от БТВ, отговори на всички въпроси. А а след това имаше странни заглавия от някаква половинчата реплика някъде, а не от съдържанието", опита да се обоснове гостът.

"Затова винаги всеки лидер на формация е добре дошъл", затвори темата Ризова.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com