Слави раздаде шамари. Нова пиперлива песен (ВИДЕО)

Трифонов обяви конкурс за политическа сатира

Слави раздаде шамари. Нова пиперлива песен (ВИДЕО) | StandartNews.com

Слави Трифонов мина в атака. Започна да прави това, което умее най-добре - политическа сатира.

Лидерът на "Има такъв народ" пусна нова пиперлива песен. Този път тя е за президента Румен Радев, служебния премиер Гълъб Донев и лидера на "Български възход" Стефан Янев, който също бе два пъти служебен премиер на Радев.

С видеото ИТН искат да покажат, че песента за Лена на е изключение. Нещо повече Телевизия 7/8 обяви конкурс за политическа песен. Нарича се "ПолиТик-Ток".

Сценаристите на Слави призовават хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

"Първата песен в "ПолиТик-Ток" вече прозвуча! Изпратете ни вашите песни на [email protected] - ние ще ги пуснем в ефир или ще ви поканим на живо да ги изпеете", гласи обявата на сайта на Телевизия 7/8 и във фейсбук.

"Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат", са само част от текста на новото произведение, което е кавър на песента "Мома Яница".

Конкурсът за политическа песен на ИТН тръгва на фона на скандала с хита за Лена Бориславова "Уморена кака Лена", в който дясната ръка на Кирил Петков бе представена като гладна хиена. "Продължаваме промяната" обяви, че ще съди Слави, а Кирил Петков защити Лена, наричайки я лидер, от когото останалите политици се страхуват.

Трифонов отговори, че песента е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай